Facturatie

Om een volledig overzicht van je omzet te hebben.

Probeer Ambrosia Pro één maand gratis
hero

Krijg een volledig overzicht van je inkomsten en vermijd achterstallige betalingen. Ambrosia Pro laat toe dat je op het einde van elke consultatie je mogelijke inkomsten registreert, of dit op een specifiek zorgtraject kan geboekt worden en of de patiënt betaalt heeft. Je kan ook extra inkomstenstromen ingeven door bestellingen van producten en extra diensten in te geven. Je krijgt vervolgens een handig maandelijks overzicht van je inkomsten en ziet in één oogopslag mogelijke achterstallige betalingen.

Je kan aan elk consultatie type een vaste kostprijs geven zodat je tijdens de consultatie eenvoudigweg moet ingeven of de patiënt betaalt heeft, hoe en - indien relevant - op welk zorgtraject.

Er zijn verschillende zorgtrajecten waarbij patiënten recht hebben op terugbetaling. Er zijn voortrajecten en zorgtrajecten diabetes, zorgtrajecten voor niersufficiëntie, enzovoorts. Door bij een consultatie aan te geven aan welk zorgtraject de consultatie gekoppeld wordt, weet je meteen hoeveel consultaties de patiënt reeds heeft gehad op een specifiek trajecten en op hoeveel consultaties de patiënt nog recht heeft.

Je kan naast de consultaties ook workshops, dieetproducten en andere producten en diensten leveren aan je patiënt. Eén klik verwijderd van je consultatie kan je bestellingen plaatsen waarin je deze producten en diensten in geeft voor een specifieke patiënt. Zo heb je altijd een mooi overzicht van de bestelde items per patiënt, welke inkomsten er uit voortvloeien en kan je ook een handige bestelbon afdrukken om mee te geven of bij te houden als naslagwerk.