Kwaliteit en veiligheid

Hoe garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening en de veiligheid van jouw gegevens?

We streven ernaar om de beste dienstverlening mogelijk te garanderen. Met gevoelige medische gegevens in de cloud, is het belangrijk dat we tot het beste van ons kunnen verzekeren dat je gegevens beschikbaar zijn en veilig worden opgeslagen.

Authorizatie

Enkel jij kan jouw gegevens bekijken en die van jouw patiënten. Elke communicatie met onze servers gaat na of je een geldige sessie hebt en of jij de persoon bent die de specifieke gegevens mag bekijken. Jouw wachtwoord wordt ook volgens state-of-the-art hashing technieken opgeslagen zodat je wachtwoord bij een eventuele data breach niet gecompromiteerd is. Elke vraag voor toegang wordt ook gelogged zodat - in het geval van een poging tot een data breach - wij hiervan op de hoogte worden gesteld.

Automatische timeout

Bent u vergeten uitloggen? Ambrosia Pro laat uw sessie automatisch bij inactiviteit vervallen na een half uur. Hoewel dit een kleine kost betekent in gebruiksvriendelijkheid tussen consultaties, zorgt het er wel voor dat mensen die toevallig toegang hebben tot je computer niet aan gevoelige gegevens kunnen komen.

Data opslag

Al uw data wordt opgeslagen in databases die door de grootste en beste tech bedrijven worden gebruikt en die de tand des tijds met vlag en wimpel hebben doorstaan. Hierdoor bent u er niet alleen zeker van dat uw data correct wordt opgeslagen, maar ook dat uw data zich niet in een inconsistente toestand gaat bevinden.

Dagelijkse backups

Elke nacht wordt een automatische backup gemaakt van alle gegevens, inclusief de database gegevens. In de onwaarschijnlijke situatie waarbij de gegevens dus verloren geraken, bijft de schade in het slechtste geval beperkt tot de gegevens die op die dag zijn toegevoegd. De rest staat veilig in een backup kluis. Hierdoor kunt u met een gerust hart slapen.

Kwaliteit platform

Onze software draait bovenop het meest stabiele platform dat deze wereld ooit heeft gezien. Dit is hetzelfde platform waarmee WhatsApp de wereld heeft veroverd en met een klein team miljarden gebruikers kon beheren. Als er fouten optreden waar we als ontwikkelaar al dan niet iets aan kan doen, dan gaat het systeem zich automatisch herstellen om terug de laatste correcte toestand aan te nemen. Dit platform is ook schaalbaar en performant. Je zal dus weinig verschil merken als er 10 gebruikers tegelijkertijd gebruik maken van Ambrosia Pro of 10000. Initiële benchmarks van ons systeem gaven aan dat we twee miljoen gelijktijdige gebruikers zonder merkbare overlast aan konden.

Continuous delivery

We brengen continue zichtbare en minder zichtbare verbeteringen aan in Ambrosia Pro. Om de overlast van deze updates tot een minimum te beperken hebben we een systeem geconfigureerd waardoor nieuwe versies de oude versies kunnen vervangen binnen de seconde. We plannen deze updates nachtelijk zodat jij er als gebruiker zo min mogelijk last van hebt. We streven er ook naar om vaak kleine wijzigingen door te voeren om het risico op bugs te minimaliseren en om ervoor te zorgen dat je stelselmatig nieuwe features kan gebruiken zonder na een update te moeten zoeken waar alle functionaliteit nu ook weer stond.
Hiernaast worden nieuwe versies ook altijd eerst in een test omgeving met test gebruikers getest en worden nieuwe features in een productie omgeving stelselmatig uitgerold zodat eventuele fouten in de nieuwe versies slechts impact hebben op enkele gebruikers en daardoor sneller en eenvoudiger kunnen gecorrigeerd worden.